Information

Delivery cost calculator


You can check delivery cost by providing delivery address, please click button check delivery cost and fill up form fields.

Delivery cost calculator

Please provide delivery address details and click 'Check delivery cost' button to check delivery cost to specified address.

* Required fields

Cancel or 

Yucca's

De Yucca soorten die wij verkopen komen uit Mexico en de USA het zijn over het algemeen enkel-stammige Yucca soorten, zoals Yucca rostrata en Yucca linearifolia, maar ook de bekende vertakte soorten zoals Yucca thompsoniana staan in ons assortiment. Als grootste yucca import-exporteur in Europa de specialist op het gebied van deze yucca's. Yucca...

De Yucca soorten die wij verkopen komen uit Mexico en de USA het zijn over het algemeen enkel-stammige Yucca soorten, zoals Yucca rostrata en Yucca linearifolia, maar ook de bekende vertakte soorten zoals Yucca thompsoniana staan in ons assortiment. Als grootste yucca import-exporteur in Europa de specialist op het gebied van deze yucca's. Yucca soorten groeien in ons klimaat zeer langzaam maar kunnen door hun woestijn-afkomst waar het s'nachts kan vriezen zeer goed vorst verdragen. Goed gewortelde exemplaren kunnen zelfs onbeschermd -18 graden celcius verdragen. Yucca's bloeien meestal om de 1 a 2 jaar, de lange bloeistengel van de yucca groeit boven het bladerdek. Bij bloei van de yucca is het verstandig deze staak op 10 cm hoogte af te knippen en te verwijderen, dit omdat de bloemen hierna op de kroon kunnen vallen en bij nat weer kunnen gaan rotten. Ook kan bloemstengel een gat in de yucca achter laten die bij constant nat weer rottingsverschijnselen kan veroorzaken. Zorg verder voor een goed afwaterende bodem en u heeft jarenlang plezier van uw Yucca.

Meer

Yucca's Er zijn 199 producten

per pagina
Toon 1-12 of $d goederen.
Toon 1-12 of $d goederen.